Tipy na vianočné darčeky pre ženy

Čo darovať najdôležitejšej žene vo vašom živote na Vianoce? Či už hľadáte vianočný darček pre svojho partnera, mamu alebo starú mamu, máme pre vás niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré sa vám na Štedrý večer zaručene zídu.

Krása a wellness 

Ženy sa o seba rady starajú, preto ich poteší darčeková sada pleťovej, telovej alebo vlasovej kozmetiky od ich obľúbenej značky. Ak sa obávate, že by ste jej nemuseli vyhovovať, darujte jej poukaz na kozmetické alebo kadernícke služby, vstupenku do kúpeľov alebo poukaz na masáž.

Tip: Žena si môže užiť zaslúženú relaxáciu doma. Pripravte jej darčekový kôš s maskou na tvár, nahrievacím vankúšikom a masážnym valčekom.

Šperky

Elegantné šperky neurazia žiadnu ženu. Je však veľmi dôležité, aby ste danú osobu naozaj dobre poznali a vedeli, aký typ šperkov najradšej nosí. Len tak sa stane, že šperkovnica neskončí zabudnutá na dne zásuvky, čo by bola večná škoda.


unsplash.com

Dámska móda a doplnky

Každá žena chce urobiť dobrý dojem, či už ide na ples alebo na kúpalisko. Tak sa pozrite, či v jej šatníku nechýba nejaký kúsok, ktorý by ste jej mohli dať na Vianoce. Alebo hrajte na istotu - poteší ju elegantná spodná bielizeň alebo plavky a doplnky ako slnečné okuliare, plážová taška alebo ozdoby do vlasov, napríklad scrunchies.

DIY darčeky

Ženy dokážu oceniť vlastnoručne vyrobené darčeky, ktoré sú osobné a jedinečné. Najobľúbenejšie sú nepochybne darčeky zo spoločných fotografií. Vytvorte z nich originálny fotoalbum, fotoknihu alebo veľkoformátový obraz, ktorý si môžete dať zarámovať.


unsplash.com

Hobby a šport

Pri výbere vianočného darčeka pre ženu sa inšpirujte jej koníčkami. Takýto darček ukáže, že ju naozaj dobre poznáte a máte o ňu záujem. Vášniví čitatelia ocenia knižné predplatné, kreatívne duše poteší kniha s návodmi na tvorbu a športovkyne poteší fitness oblečenie alebo cvičebné pomôcky. Najmä ak cvičia doma, budú sa im hodiť fitness gumy a expandéry, balančná podložka alebo švihadlo.

Kultúra a umenie

Ženy sú veľmi spoločenské a umelecké bytosti, takže ich môžete potešiť návštevou kultúrné akcie. Vezmite ich na divadelnú premiéru, výstavu obrazov alebo filmový festival. Uvidíte, že si spoločný čas užijete.

Mäkké darčeky

Mäkké darčeky sú obľúbené najmä u staršej generácie. Tieto Vianoce ich potešia vlnené ponožky a teplé papuče, nahrievací vankúšik alebo fleecový ľadvinový pás. Tieto darčeky vám spríjemnia posedenie pred televízorom alebo na záhrade, zahrejú vás a ochránia pred prechladnutím. Pri ich výbere je dôležité dbať na kvalitu materiálov a spracovania, aby dotyčnej osobe robili radosť viac ako jednu sezónu.

Tip: Stavte na ponožky VFstyle, ktoré pre vás šijeme v našej českej dielni. Môžete si vybrať z viacerých štýlov, farieb a materiálov.


unsplash.com

Pomocníci do kuchyne

Je vaša partnerka, matka alebo babička vášnivou kuchárkou? Inšpirujte sa tým pri výbere vianočného darčeka a kúpte jej kuchársku knihu plnú originálnych receptov, keramický pekáč alebo automatický kávovar. Každá žena ocení aj nového kuchynského pomocníka, ktorý jej uľahčí varenie. Pod stromčekom ju príjemne prekvapí multifunkčný kuchynský robot, tlakový hrniec alebo tlakový hrniec.

Dekorácie do bytu

Ženy sa rady obklopujú vecami, ktoré im prinášajú radosť. Domáce dekorácie, ako sú vonné sviečky, aromalampy, keramické sošky alebo dekoratívne vázy s kvetmi, im určite vyčaria úsmev na perách. Vkusný bytový textil - hrejivé prehozy, dekoračné vankúše na pohovku, kuchynské uteráky alebo posteľná bielizeň, uteráky a osušky - môže urobiť to isté.


unsplash.com

Delikatesy

Vedeli ste, že dobré jedlo a pitie v nás vyvoláva pozitívne emócie? Využite to a pozvite svojho partnera na trojchodové menu do reštaurácie ocenenej michelinskou hviezdou, svoju mamu vezmite na ochutnávku vína a svoju babičku na darčekový kôš plný tých najlepších pochúťok z celého sveta.

Mimoriadne zážitky

Zážitky, ktoré si budete pamätať celý život, sú často oveľa cennejšie ako materiálne darčeky. Skúste sa teda zamyslieť nad tým, čo nezvyčajné by chcela vaša partnerka, mama alebo babička vyskúšať alebo zažiť. A ak si nájdete čas, aby ste s ňou prešli touto skúsenosťou, uvidíte, že jej radosť sa znásobí.

Poukážka na wellness, kurz zdravého varenia alebo poukaz na kozmetické služby je stávkou na istotu. Aké ďalšie zážitky sú pre ženy ideálne?

  • Kurz šitia na šijacom stroji
  • Kurz výroby domácej kozmetiky
  • Deň s módnym stylistom
  • Let horkovzdušným balónom
  • Jazda na koči ťahanom koňmi
  • Lekcie spoločenského tanca
  • Stretnutie s interiérovým dizajnérom
  • Romantický pobyt na zámku
  • Relaxačná olejová aromaterapia
  • Joga alebo meditačný víkend v prírode
  • Úniková hra pre celú rodinu