Tipy na vianočné darčeky pre mužov

Čo darovať najdôležitejšiemu mužovi vo vašom živote na Vianoce? Či už hľadáte vianočný darček pre svojho partnera, otca alebo starého otca, máme pre vás niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré zaručene urobia radosť na Štedrý večer.

Hobby a šport

Vianočné darčeky inšpirované záujmami a koníčkami sú zárukou úspechu. Ukazujú, že danú osobu dobre poznáte a že sa o ňu skutočne zaujímate. Domácim majstrom sa bude páčiť sada náradia alebo poukážka do hobby obchodu, vášnivých čitateľov poteší predplatné kníh a kreatívne duše ocenia napríklad maliarske plátno a farby alebo knihu s návodmi pre domácich majstrov.

A čím obdarovať nadšeného športovca? Radosť mu urobí funkčné oblečenie, športové vybavenie alebo permanentka do fitnescentra. A ak cvičí prevažne doma, určite bude potrebovať jednoručné činky, balančnú podložku alebo dokonca švihadlo

Pánska móda a doplnky

Aj muži chcú pri každej príležitosti urobiť dobrý dojem. Pomôžu im v tom elegantné doplnky, ktoré môžu bez obáv nosiť vonku. Vášmu partnerovi, otcovi alebo bratovi, ktorý si potrpí na módu, sa bude páčiť kožený opasok, elegantný motýlik a manžetové gombíky alebo luxusné hodinky.


unsplash.com

Inovatívne technológie

Muži sú v podstate len dospelé deti. Ich oči sa rozžiaria nadšením, len čo sa na pultoch objaví technologická novinka. Pod stromčekom ich teda poteší bezdrôtový reproduktor, grafický tablet alebo kávovar s hlasovým ovládaním. Čím viac funkcií, tým lepšie. Inovatívna technológia je pre mužov neuveriteľným lákadlom, ktoré si ich na Vianoce získa.

Mäkké darčeky

Mäkké darčeky sú obľúbené najmä u staršej generácie. Tieto Vianoce ich potešia vlnené ponožky a teplé papuče, nahrievací vankúšik alebo fleecový ľadvinový pás. Tieto darčeky vám spríjemnia posedenie pred televízorom alebo na záhrade, zahrejú vás a ochránia pred prechladnutím. Pri ich výbere je dôležité dbať na kvalitu materiálov a spracovania, aby dotyčnej osobe robili radosť viac ako jednu sezónu.

Tip: Stavte na ponožky VFstyle, ktoré pre vás šijeme v našej českej dielni. Môžete si vybrať z viacerých štýlov, farieb a materiálov.


unsplash.com

Kultúra a umenie

Máte v rodine filmového alebo hudobného fanúšika? Prekvapte ich lístkom na filmovú premiéru alebo koncert ich obľúbenej skupiny. Podobne poteší aj lístok do divadla, múzea alebo dokonca vstupenka na výstavu obrazov. Športoví nadšenci si zasa môžu kúpiť lístok na futbalový zápas, tenisový zápas alebo preteky Formuly 1.

Lahôdky a delikatesy

Láska prechádza žalúdkom! Doprajte preto svojmu partnerovi, otcovi alebo dedkovi gurmánsky zážitok, na ktorý budú ich chuťové bunky dlho spomínať. Zostavte darčekový kôš plný tých najlepších pochúťok a skombinujte ich s vínom. Zakúpte si poukaz na profesionálnu ochutnávku rumov, koňakov a džinov alebo poukaz na ochutnávku čokolády. Alebo darujte poukaz na trojchodové jedlo pre dve osoby v reštaurácii ocenenej hviezdičkou Michelin.


unsplash.com

Nezvyčajné zážiky

Ak ste zástancom hesla "menej vecí, viac zážitkov", inšpirujte sa ním pri výbere darčeka. Muži ocenia darček, ktorý im dá niečo na zapamätanie. Prispôsobte zážitok mužovi - zohľadnite jeho vek, zdravotný stav a predovšetkým jeho záujmy.

Poukážka do pivných kúpeľov, wellness pobyt alebo návšteva vínnej pivnice s ochutnávkou vína je stávkou na istotu. Ak je obdarovaný tak trochu dobrodruh a v žilách mu koluje adrenalín, pošlite ho na kurz prežitia v divočine alebo na tandemový zoskok padákom.

Aké ďalšie zážitky sú pre mužov ideálne?

  • Let horkovzdušným balónom
  • Kurz práce s drevom
  • Kurz varenia na ohni
  • Návšteva pivovaru s ochutnávkou
  • Jazda v športovom aute
  • Offroad jazda na štvorkolkách
  • Paintballová bitka
  • Lasergame
  • Bungee jumping
  • Škola šmyku
  • Vyhliadkový let vrtuľníkom
  • Plavba na jachte
  • Úniková hra