Čím potešiť partnera na Valentína? 5 + 5 tipov na valentínske darčeky pre ženy a mužov

Sviatok všetkých milovníkov sa rýchlo blíži. Už viete, aký valentínsky darček tento rok kúpite svojej polovičke? Ak nie, máme pre vás celkom 10 tipov, ktorými sa môžete inšpirovať.

Valentín 2023

Po čom ženy túžia? 5 tipov na valentínske darčeky pre ženy

Sviatok lásky nesmie zostať bez povšimnutia, najmä ak máte vedľa seba ženu, ktorá... Len ženu. Ale čo ju poteší 14. februára? Zabudnite na povinné kvety, šperky alebo parfumy - tento rok to chce niečo originálnejšie.

Darčeky, ktoré zahrejú pri srdci

Zima ešte nepovedala svoje posledné slovo. Preto svojej partnerke zaobstarajte pletené návleky na ruky a nohy alebo vlnené ponožky, ktoré ju počas dlhých zimných prechádzok zahrejú. Obaly aj ponožky šijeme v našej českej dielni. Myslíme na kvalitu, pohodlie a udržateľnosť - taký by mal byť každý valentínsky darček.

unsplash.com

Nahrievací vankúšik pre chvíle pohodlia

Nahrievací vankúšik je ideálnym spoločníkom každej ženy. Obsahuje pohánkové šupky alebo čerešňové jadierka, ktoré akumulujú teplo a potom ho pomaly uvoľňujú. Vankúš je preto vhodný na zahriatie celého tela, uvoľnenie namáhaných a stuhnutých svalov alebo zmiernenie menštruačných bolestí. Stačí ho na niekoľko minút vložiť do mikrovlnnej rúry alebo rúry a môžete si dopriať relaxačné a liečivé účinky suchého tepla.

Športu zdar!

Športuje vaša partnerka vo voľnom čase? Nech už je jej motivácia k pravidelnému cvičeniu akákoľvek, určite ju poteší nové fitness oblečenie alebo pomôcky na cvičenie. Švihadlo s nastaviteľnou dĺžkou, jednoručné činky alebo balančná podložka na precvičovanie rovnováhy vašej partnerky oživia jej každodennú rutinu.

Hurá k moru

Váš partner sa už nevie dočkať prvej dovolenky pri mori v roku? Úplne nové dámske plavky, plážová taška alebo plážové oblečenie jej spríjemnia čakanie a čoskoro sa v nich bude prechádzať po piesočnatej pláži. Úsmev na tvári jej však vyčarujú aj maličkosti - napríklad slnečné okuliare alebo scrunchie gumička.

unsplash.com

Valentínsky darček za 5 minút 12? Darčeková poukážka

Prisahali ste, že sa to už nikdy nestane. A hľa. Tento rok ste opäť zabudli na Valentína. Skôr ako spanikárite a pobežíte do supermarketu po sladkosti, na chvíľu sa zastavte. Máme pre vás lepšie riešenie - darčekový poukaz v hodnote až 200 €, ktorý vám príde do mailu za niekoľko minút. Poukážka platí na celý sortiment nášho e-shopu, od ponožiek cez fitness vybavenie až po plážovú módu. A váš valentínsky darček je vyriešený.

5 tipov na valentínske darčeky pre mužov

Možno vám váš partner povie, že Valentína zásadne neslávi. Ak ho však prekvapíte jedným z nasledujúcich darčekov, garantujeme vám, že 14. február sa stane jeho obľúbeným dňom.

Bedrový pás pre všetky problémy

Unavené svaly po náročnom tréningu? Bolesť chrbta spôsobená sedavým zamestnaním? Alebo možno hernia disku? Ak váš partner trpí niektorým z týchto zdravotných problémov, darujte mu na Valentína bedrový pás. Elastický pás z bavlny alebo fleecu posilňuje dolnú časť chrbtice a pomáha napraviť držanie tela. Okrem toho zmierňuje bolesti chrbta v oblasti obličiek a podporuje hojenie.

Tip: Mimoriadne účinný je nahrievací bedrový pás, ktorý obsahuje čerešňové jadierka ako zdroj tepla.

Ponožky z českej dielne

Ani na Valentína nie sú mäkké darčeky tabu! Naopak - kvalitné ponožky z českej dielne potešia najmä vtedy, ak ich darujete z lásky. Je len na vás, či si chcete zaobstarať vlnené, termo alebo zdravotné ponožky s mimoriadne voľným lemom.

unsplash.com

Švihadlo pre každú rodinu

Začlenenie švihadla do tréningu sa oplatí. Nielenže vám pomôže spaľovať tuky, ale posilní aj váš kardiovaskulárny systém a vyformuje vašu postavu. Do svojho tréningu by ho mali zaradiť všetci, od vytrvalostných bežcov až po kulturistov. Máte jeden z nich doma? Kúpte mu bezdrôtové švihadlo - švihadlo na bezpečné a efektívne posilňovanie kondície bez zakopnutí a pádov.

Správny darček pre každého športovca

Žijete v spoločnej domácnosti so športovcom, ktorý hľadá spôsob, ako spestriť svoj tréningový režim? Prekvapte ho alebo ju na Valentína čisto praktickým darčekom - sadou posilňovacích gum s rôznym odporom, ktoré sú vhodné na posilňovanie svalov celého tela aj na rehabilitáciu. Nielenže sa dajú ľahko zaradiť do každého tréningu, ale sú ľahké a prenosné, takže ich môžete mať vždy po ruke.

Masáž, na ktorú nezabudne

Žiadny muž nepohrdne romantickou masážou od svojej drahej polovičky. A vy nemôžete robiť masáž? Nevadí! Vytvorte príjemnú atmosféru, zapáľte sviečky, pustite relaxačnú hudbu a predovšetkým si vezmite nahrievací vankúšik a masážny valček. Táto kombinácia v okamihu uvoľní vaše stuhnuté svaly.