Toto sú plavky, v ktorých pri vode zažiarite

Už viete, v čom v lete vyrazíte k vode? Zostanete verná klasickým dvojdielnym plavkám a bikinám? Alebo si oblečiete niektorý z horúcich trendov na rok 2023? Náš sprievodca vám poradí, ako si zo širokých ponuky plaviek vybrať tie pravé.

Dámské plavky

unsplash.com

Dvojdielne plavky ako letný must have

Dvojdielne plavky by vo svojom šatníku našla každá z nás. Vyrábajú sa v mnohých strihoch a prevedeniach, takže medzi nimi ľahko nájdete tie pravé.

V našom e-shope si plavky zostavíte podľa seba tak, aby vám vyhovovali. To znamená, že môžete ľubovoľne kombinovať vrchný diel a spodný diel plaviek rôznej veľkosti, strihu aj farby alebo vzoru. V akom modeli sa na koniec prejdete po piesočnatej pláži, záleží čisto len na vás.

Dvoudílné plavky

unsplash.com 

 

Sexy bikini zaistia perfektné opálenie

Pokiaľ túžite po dokonalom opálení, vyrazte k vode v bikinách. Táto úspornejšia varianta klasických plaviek je ideálna pre hodiny strávené na pláži. Oblečiete zvršok na zaväzovanie za krkom alebo podprsenku bez ramienok? A čo spodný diel plaviek? Sexi tangá odhalia maximum pokožky slnečným lúčom, rafinované brazílky vykúzlia okrúhly zadoček a nohavičky klasického strihu vám doprajú úplné pohodlie.

Sťahovacie plavky dodajú sebavedomie

Pokiaľ patríte k ženám plnších tvarov, oceníte sťahovacie plavky, ktoré vám poskytnú maximálnu oporu pri šantení vo vlnách. Majú vysoký pás, ktorý schová väčšie bruško a ľahko vytvaruje postavu. K vode tak môžete vyraziť bez obáv z kritických pohľadov vášho okolia.

Trendy plavky na rok 2023

Patríte k ženám, ktoré pozorne sledujú aktuálne módne trendy? Inšpirujte sa tými na rok 2023 a na dovolenku pri mori si pribaľte neónové plavky, rebrované bikiny alebo plavky s vysokým pásom.

unsplash.com

V neónových plavkách zažiarite

Neónové plavky zvýraznia bronzovo opálenú pokožku a zaistia, že budete na pláži neprehliadnuteľná. Vyberať môžete zo širokej palety farieb od žiarivo žltej až po tyrkysovo modrú. Naopak doplnky vášho plážového outfitu by mali byť neutrálne, aby neónové plavky vynikli.

Retro, ktoré sa neopozerá

Plavky s vysokým pásom sú retro, ktoré nás stále bavia. Pristane totiž každej žene bez ohľadu na typ postavy - veľmi štíhlym dievčatám vyčarujú zmyselné krivky, zatiaľ čo dámam s plnšími tvarmi opticky zúži pás. Akú podprsenku k nim zvolíte, už necháme na vás.

Vylaďte svoj plážový outfit k dokonalosti

Aby bol váš plážový outfit dokonalý, budete potrebovať viac než len plavky. Čo ďalšie by ste toto leto nemali zabudnúť pribaliť do svojho dovolenkového kufra?

  • Plážová tunika stačí len prehodiť cez plavky a môžete vyraziť k vode alebo do mesta. Ochráni vás nielen pred prudkým slniečkom, ale aj zvedavými pohľadmi vášho okolia. Skvele ich zastúpi aj pareo šatka, ktorú možno uviazať na nespočetné množstvo spôsobov.
  • Plážová taška - Pri výbere plážovej tašky myslite na to, aby sa do nej zmestilo všetko podstatné. Výhodou je, ak taška obsahuje integrovaný chladiaci box na desiatu alebo pitie.
  • Plážová osuška - Osuška na pláž by mala byť skladná a ľahká, aby sa vám pohodlne zmestila do tašky. Zároveň však musí byť priestranná a rýchloschnúca, aby ste ju mohli počas chvíle zbaliť a vydať sa domov.
  • Slnečné okuliare - Slnečné okuliare s dostatočnou UV ochranou by ste mali mať v lete neustále po ruke. Vyberať môžete z mnohých modelov, ktoré sa líšia spracovaním, tvarom alebo farbou okuliarových šošoviek.

Otázky a odpovědi:

Q: Ako vybrať správne dámske plavky?

A: Pri výbere dámskych plaviek je dôležité brať do úvahy svoj typ postavy, preferovaný strih a taktiež aktivity, ktorým sa hodláte venovať.

Q: Ako sa starať o dámske plavky?

A: Dôležité je plavky po každom použití opláchnuť studenou vodou a potom nechať voľne uschnúť, aby nedochádzalo k poškodeniu materiálu.

Q: Môžem dámske plavky prať v práčke?

A: Odporúča sa ručné pranie dámskych plaviek v jemnom pracom prostriedku a teplej vode, aby ste predĺžili životnosť plaviek.

Q: Ako vyriešiť problém s priehľadnosťou dámskych plaviek?

A: Pri výrobe našich plaviek značky VFstyle testujeme priehľadnosť a do predaja sa dostanú iba nepriehľadné plavky.

Q: Ako zvoliť správnu veľkosť dámskych plaviek?

A: Nezabudnite sa riadiť našou veľkostnou tabuľkou. Pokiaľ si nebudete istí, kontaktujte zákaznícku podporu.

Q: Je možné plavky vymeniť, pokiaľ nie sú vhodné?

A: Možnosť jednoduchého vrátenia alebo výmeny je na našom webe do 30 dní.