3 tipy, ako vybrať plavky pre väčšie bruško

Snáď každá žena by na svojom tele našla niečo, s čím nie je spokojná. Možno máte nejaké to kilo navyše alebo sa po pôrode necítite úplne vo svojej koži, pretože vás trápi povolené bruško a strie. Aj tak si ale môžete užiť príjemné letné chvíľky pri vode, stačí len zvoliť tie správne plavky.

Nájdite stratené sebavedomie!

Ako zamaskovať časti tela, na ktoré nie ste práve dvakrát pyšná?

Vysoký pás je opäť v móde

Ani s väčším bruškom si nemusíte odopierať dvojdielne plavky. Doporučujeme ale vyberať tie, ktorých spodný diel má vyšší elastický pás. Inými slovami, potrebujete nohavičky siahajúce až k pupku - také, ktoré nosila už Bridget Bardot alebo Marilyn Monroe. Hravo tak zamaskujete nielen povolenejšie bruško, ale aj prípadné strie.

Kilá vám uberú zoštíhľujúce plavky

Očakávate od plaviek väčšiu podporu? Siahnite po zoštíhľujúcom modeli, ktorý má ľahký sťahovací efekt. Nielen že vám opticky uberie až jednu konfekčnú veľkosť, ale navyše vám poskytne pocit istoty pri šantení vo vlnách alebo pri hraní beachvolejbalu. Leto a všetky plážové aktivity si tak užijete skutočne naplno bez toho, aby ste museli neustále strážiť, ako pri tom vyzeráte.

Klasický trik? Jednodielne plavky!

Väčšina žien nespokojných so svojou postavou siaha automaticky po plavkách v celku. A robia dobre. Jednodielne plavky jemne formujú postavu, a pokiaľ zvolíte správnu farbu a vzor, dokážu vás tiež opticky zoštíhliť. Najlepšie výsledky docielite použitím zvislých pruhov, a to ideálne v klasickej čiernobielej kombinácii.


zdroj: unsplash.com

Plážové oblečenie

Kto hovorí, že sa po pláži musíte neustále prechádzať iba v plavkách? Zaobstarajte si k nim plážové šaty alebo tuniku, ktorá vás ochráni nielen pred slnečnými lúčmi, ale aj pred zvedavými pohľadmi okolia. Podobne vám poslúži pareo šatka, ktorú využijete na nespočetné množstvo spôsobov – napríklad ako sukňu, šaty alebo top bez ramienok.

Otázky a odpovede:

Q: Ako vybrať správne plavky pre väčšie bruško?

A: Pri výbere plaviek pre väčšie bruško voľte modely s vysokým pásom alebo s asymetrickými strihmi, ktoré opticky zúžia pás a predĺžia postavu.

Q: Aká farba plaviek je najvýhodnejšia na zakrytie bruška?

A: Tmavé farby ako čierna, tmavo modrá alebo tmavo zelená sú ideálne na optické zoštíhlenie a skrytie bruška.

Q: Aký materiál je vhodný pre plavky pre väčšie bruško?

A: Pre plavky pre väčšie bruško sa odporúča vyberať pevné a kompaktné materiály, ktoré podržia bruško a poskytnú dostatočnú oporu.

Q: Môžem nosiť plavky s potlačou, pokiaľ mám väčšie bruško?

A: Áno, môžete nosiť plavky s potlačou, ale voľte menšie a diskrétne vzory, ktoré nebudú priťahovať pozornosť k brušku.

Q: Ako správne zvoliť vhodnú veľkosť plaviek pre väčšie bruško?

A: Pred nákupom plaviek pre väčšie bruško si skontrolujte veľkosť podľa veľkostnej tabuľky.